Acest site foloseste cookieuri, in scopul functionarii platformei de comert online, precum si in scopul imbunatatirii experientei de utilizare. Cititi politica de cookieuri si cea de protectie a datelor aici
Setarile cookieurilor
Accepta toate cookieurile

Cookieuri necesare functionarii siteului web. Fara aceste cookieuri, magazinul nu poate functiona.

Cookieuri folosite in activitatea de marketing, pentru realizarea statisticilor si masurarea eficientei siteului.

Alte cookieuri folosite in site si in aplicatie

#24centimetri

 
In stoc
_24cm_cop_1.jpg

Click pe imagine pentru marire
Ai nevoie de ajutor? Suna-ne la:
0737683784

0
Votul tau:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
-/10
Vot: 0/ 10 din 0 utilizatori
Spune-ti parerea
ISBN:
9786065888913
Editura:

Pret: 37 lei

(tva inclus)
* Cumparand acest produs primesti 37 puncte.

Una dintre cele mai recente revelatii literare nu vine din partea vreunui scriitor, ci a unui celebru bucatar. Cartea sa, in parte oautobiografie, in parte un manifest pentru bucate bune si oameni dintr-o bucata, raspunde multor intrebari pe care si le pun admiratorii lui Adi Hadean, chef, om de radio, prezentator deteleviziune. Cum a inceput spaland, si de zece ori pe zi, podelele bucatariei din casa bunicilor , cum a aflat secretele organizarii siale falimentarii unui restaurant intr-o incaierare de pomina, cum se alcatuieste meniul unui Irish pub creand cateva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot si la fel de voit stalcit irlandez OCeapa, OFelie, OTona si OBama , cum e din interior un show de televiziune muncind de la sapte dimineata si incheind seara tarziu cu un pahar de prosecco, fara sa fie nevoie sa arunci cu farfurii in concurenti s.a.m.d. Un sir de lectii de gatit si de viata. Daca pui o bucata de unt proaspat intro tigaie si lasi tigaia o vreme la marginea unei plite nu foarte incinse, untul se va topi si se va separa, iar apa se va evapora. Daca lasi untul topit intr-un vas, componentele salese vor aseza in functie de densitate. Lasuprafata vor aparea resturi usor de luat cu o spumiera, un strat gros de grasime va ocupa partea din mijloc a vasului, iar partile solide vor ocupa fundul vasului. Untul pregatit astfel se arde mai greu si e suportat si de catre oamenii cu intoleranta la lactoza. intrucat sunt un adept al limpezimii, ma straduiesc sa limpezesc lucrurile de cate ori e nevoie, pede o parte pentru ca situatiile limpezite se transforma in relatii durabile adica ard mai greu, pe de alta parte pentru ca, odata limpezite, sunt digerate mai usor de catre cei cu diverse intolerante, unele provenite din educatie, altele din lipsa ei, dar fara legatura cu fiziologia. Adi Hadean Motorul care l-a propulsat pe Adi Hadean in viata si in cariera este tenacitatea cu care si-a urmarit visul de a deveni bucatar, trecand peste multe dificultati. in atentia publicului de radio si mai ales deteleviziune si a cititorilor de bloguri a fost propulsat de franchetea sa si de placerea de ale fi de folos celorlalti. Motorul care il va propulsa in atentia iubitorilor de literatura este stilul alert, sustinut de imensul talent cu care impartaseste experiente de viata, trecandu-le prin filtre etice educatia de acasa si literare cartile citite cu aceeasi pasiune cu care gateste. Adi Hadean s-a facut cunoscut in lumea exigenta agastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicarii si maiestriei sale culinare, calitati care i-au adus numerosi fani inca de la inceputurile aparitiilor sale publice. Debutul in bucataria profesionista si l-a facut in 1998, iar de atunci a gazduit mai multe emisiuni TV, a publicat carti purtand semnatura sa ori a contribuit la publicarea altor carti, imbogatind terminologia gastronomica, si sa implicat in numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat sa faca din gatit o profesie o impleteste, dand dovada de aceeasi maiestrie, cu celelalte preocupari ale sale, fotografia si scrisul. De la data lansarii pana in prezent, blogul sau culinar a fost citit de peste 27demilioane de vizitatori, cu o medie de 20000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hadean este si unul dintre cei mai apreciati bloggeri culinari din Romania.


Autor: Adi Hadean
Format: 13 x 20 cm
Nr. pagini: 240
An de publicare: 2016