Acest site foloseste cookieuri, in scopul functionarii platformei de comert online, precum si in scopul imbunatatirii experientei de utilizare. Cititi politica de cookieuri si cea de protectie a datelor aici
Cele 101 retete originale din carte, prezentand modul de preparare a unor dulciuri din ingrediente vegetale in stare cruda, ii vor cuceri cu siguranta pe toti membrii familiei voastre, mari si mici deopotriva, gratie aromelor, culorilor sisavorii lor uimitoare. Veti putea experimenta astfel tot felul dedelicii dulci raw, care va vor convinge cadeserturile clasice, pline de zahar sigrasimi nocive, pot ramane de domeniul amintirii cu inegalabilul castig al unei sanatati mai bune, al unei siluete deinvidiat, al unui plus de vigoare si tinerete.
Ligia Pop este un nume recunoscut in domeniul alimentatiei raw food din Romania, dar si pe plan international. Consultant in nutritie raw si maestru bucatar in alimentatia vegana fara foc, a publicat sase carti de specialitate: Retete vegane fara foc care a castigat, in 2014, cel mai prestigios premiu la etapa nationala a Gourmand World Cookbook Awards, in cadrul categoriei Best Vegan Cookbook; Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie; Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere fara frica si pentru un bebe sanatos; Diversificarea raw si vegana: sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari; Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa, precum si cartea de fata, ajunsa acum la a treia editie. La acestea se adauga o metoda de pian, Pasi in lumea muzicii. Este singurul raw chef din lume care a primit, in anul 2011, distinctia mondiala YouTube Next Chef. Pe langa numeroasele sale activitati, organizeaza anual, in toata tara, editii ale Raw Generation Expo, evenimente ce promoveaza un stil de viata sanatos, echilibrat, fiind totodata gazda show-urilor TV online Ligias Kitchen si De vorba cu Ligia. Pentru mai multe detalii, vizitati: ligiapop.com Autor: Ligia Pop Format: 18,60 x 24,40 cm Nr. pagini: 264 An de publicare: 2016