Acest site foloseste cookieuri, in scopul functionarii platformei de comert online, precum si in scopul imbunatatirii experientei de utilizare. Cititi politica de cookieuri si cea de protectie a datelor aici
Setarile cookieurilor
Accepta toate cookieurile

Cookieuri necesare functionarii siteului web. Fara aceste cookieuri, magazinul nu poate functiona.

Cookieuri folosite in activitatea de marketing, pentru realizarea statisticilor si masurarea eficientei siteului.

Alte cookieuri folosite in site si in aplicatie

Germeni si vlastari

 
In stoc
germeni-si-vlastari.jpg

Click pe imagine pentru marire
Ai nevoie de ajutor? Suna-ne la:
0737683784

0
Votul tau:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
-/10
Vot: 0/ 10 din 0 utilizatori
Spune-ti parerea
ISBN:
9786065885271
Editura:

Pret: 33.72 lei

(tva inclus)
* Cumparand acest produs primesti 33.72 puncte.

Ligia Pop este raw food chef, gazda show-ului TV online Ligias Kitchen si De vorba cu Ligia, organizeaza anual expozitii raw food nationale si sustine demonstratii culinare cu preparate de acest fel. A mai scris doua carti pe aceeasi tema: Retete Vegane Fara Foc Curtea Veche Publishing, 2012, Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi.


Autoarea este licentiata in muzica a Universitatii de Arte George Enescu din Iasi, e profesoara de pian si creatoarea metodei inovative de pian Pasi in Lumea Muzicii.


Ligia Pop a adunat in aceasta carte sfaturi si instructiuni pentru cresterea semintelor germinate sub forma de vlastari, doze naturale concentrate de proteine, vitamine, mineralesi enzime care vor fi usor de asimilatsi de folosit in corpul nostru.


Germenii si vlastarii au ocupat un loc important in alimentatia oamenilor inca din vechime. Se mentioneaza ca popoarele asiatice ii consumau inca din anul 3000 i.H., pastrand traditia alimentara pana in zilele noastre.


Va invitam sa invatati cum sa cresteti germenii si vlastarii si sa-i consumati pentru sanatate si vitalitate!


Hrana sa va fie medicament. Hippocrate


Autor: Ligia Pop
Format: 18,60 x 24,40 cm
Nr. pagini: 104
An de publicare: 2013