Acest site foloseste cookieuri, in scopul functionarii platformei de comert online, precum si in scopul imbunatatirii experientei de utilizare. Cititi politica de cookieuri si cea de protectie a datelor aici
Cartea de fata este o reeditare a bestsellerului aparut anterior in 2010 si 2012, cuprinzand 101 de retete. Autoarea a publicat si alte patru carti: Jurnal de sarcina 2014, Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie 2011, 2013, Deserturi pentru parinti si copii sanatosi 2011, 2014 si Pasi in lumea muzicii 2007. Chiar daca petrece mult timp impreuna cu bebelusul, Ligia Pop nu si-a uitat vechile pasiuni. in continuare, activeaza ca raw food chef bucatar specializat in alimentatia vegana fara foc, sustine demonstratii culinare si organizeaza anual la Bucuresti Raw Generation Expo, un eveniment national prin care promoveaza un stil de viata sanatos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online Ligias Kitchen si De vorba cu Ligia. A castigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul international YouTube Next Chef. Ligia Pop este licentiata in muzica la Universitatea de Arte George Enescu din Iasi si e profesoara de pian. Pentru mai multe detalii despre autoare, vizitati website-ul ei oficial: ligiapop.com.
Ligia Pop continua sa creeze retete minunate. Acum, mai mult ca oricand, dupa ce a devenit mama unei fetite superbe, incearca ingrediente noi si combinatii neasteptate, folosind metode de preparare nonconformiste. De-a lungul mai multor ani, ea a experimentat retete pe care le-a adunat intr-o carte, din dorinta de a le dezvalui si altora deliciile acestui fel de alimentatie, numit frumos: raw food. Cartea nu le este dedicata doar celor care vor sa elimine din hrana lor produsele de origine animala sau numai celor care intentioneaza sa pregateasca in totalitate meniuri vegane crude. De aceste retete se pot bucura toti cei care doresc un stil de alimentatie mai sanatos. Ligia Pop transmite mai departe sfatul lui Hipocrate: Hrana sa va fie medicament. Autor: Ligia Pop Format: 18,60 x 24,40 cm Nr. pagini: 256 An de publicare: 2016